Taksystem til boligprosjekt


Lett-Tak for nybygg av boliger

Både i Norge og Sverige er det stort behov for flere boliger. Det er sterkt press på byggebransjen for å levere nye boligbygg og leiligheter til rimelige priser. En tydelig trend er prefabrikkerte leilighetsprosjekter der modulene kopieres og produseres i samme form. Det gir økt effektivitet, og resulterer i store besparelser samt kortere byggetid og tidligere innflytningsklare hjem for sluttkunder.

Regnet i antall prosjekter, er boligoppdrag våre mest vanlige oppdrag på det nordiske markedet. Dette skyldes vårt fleksible byggesystem med spesialtilpassede elementer, nøyaktig utformet i henhold til kundens krav og behov.

Å bygge i høyden er en naturlig utvikling i store byer. I slike prosjekter er det trygt å velge en takleverandør som Lett-Tak Systemer, med en kapasitet på 250 monterte takkonstruksjoner per år. Alltid med våre egne spesialutdannede montører, som har lang erfaring med kvalitet og sikkerhet med takarbeid på høye bygg.

Et normalt yttertak på et leilighetsprosjekt er ca. 450 m², og det monterer Lett-Tak på én dag!

Lett-Tak Systemer har nå levert tak til en rekke store boligprosjekter i Norden. Vi ser med glede at kundene kommer tilbake med nye forespørsler om leveranser i dette segmentet.