Om oss

Om oss

Mann skrur sammen et takelement

Lett-Tak Systemer AS har siden 1980 prosjektert, produsert, levert og montert skreddersydde og bærekraftige takelementer til alle typer bygg i Norden. Takløsningene foretrekkes spesielt når det stilles høye krav til byggetid, miljø og tekniske egenskaper.

Se video

Vi er med deg hele veien fra rådgivning til forprosjektering, prosjektering, produksjon, levering, montasje og takservice. I denne videoen kan du se hvordan taket ditt blir til:

Se hva du kan forvente deg av oss i denne videoen.

Over 40 års erfaring fra hele prosjektløpet

Lett-Tak Systemer AS har siden 1980 prosjektert, produsert, levert og montert skreddersydde og bærekraftige takelementer i Europa. På Lett-Tak finnes et av Norges ledende fagmiljø på tak, og vi kan bistå dere i alle deler av et prosjekt, fra forprosjektering til ferdig montert tak. Både produksjon og hovedkontor ligger i Larvik, sør for Oslo. Vi har ca. 130 ansatte, og omsatte i 2022 for ca. 300 mill NOK.

Forutsigbar fremdrift

Ved å ta ansvar fra forprosjektering til ferdig montert tak, sørger vi for at takprosjektet ditt går som planlagt i forhold til tid, kostnader og resultat. Vi prosjekterer, produserer, leverer og monterer, slik at du får fin flyt gjennom hele prosjektet. Fordi ingeniørene våre har detaljert kunnskap om alle aspekter av takkonstruksjonen, kan de gi råd om den beste tilnærmingen basert på spesifikke behov og ønsker. På denne måten blir planleggingsprosessen tidsbesparende – og bygget blir optimalisert fra første stund.

Mann fra Lett-Tak reparerer tak

Arkitektonisk frihet

Med særegne tekniske egenskaper kan komplekse løsninger realiseres. Dette gjør at du kan realisere ønsket stil og uttrykk. Lav vekt og lange spenn gir bedre utnyttelse av innvendig areal, og høy isoleringsevne gir mulighet for slankere design. Takelementene er miljøvennlige, demonterbare, gjenbrukbare og resirkulerbare.

Bærekraft og samfunnsansvar

Vi jobber svært bevisst med miljø, og er ISO 14001-sertifisert. Vi samarbeider med leverandører som har minst like høye miljøambisjoner som oss, og benytter utelukkende bærekraftig produserte delkomponenter i vår produksjon. Takløsningene våre kan også leveres med svært lave U-verdier, hvilket gjør bygget ressursbesparende og energivennlig.

Mer enn 85% av vårt byggeavfall resirkuleres, og avfallsmengden synker for hvert år, gjennom tett samarbeid med våre råvareleverandører. Vi er opptatt av at vi som skal bygge fremtiden, må gjøre det så miljøvennlig som mulig.

Hånd som håndhilser på en kvist

Kontaktinformasjon

Lett-Tak Systemer AS
Hegdalveien 139
3261 Larvik

Mail: firmapost@lett-tak-no
Telefon: +47 33 13 28 00

Org.nr. 988 782 300