Opplev Lett-Tak på Bygg Reis Deg 2023

Opplev Lett-Tak på Bygg Reis Deg 2023

Vil du oppdage hvordan innovative takløsninger kan endre måten vi bygger på – ja, da må du besøke Lett-Tak på messen Bygg Reis Deg 2023.

Bygg Reis Deg-messen er uten tvil en av de mest spennende hendelsene for bygg- og anleggsbransjen i Norge. Hvert år samles vi, ledende aktører, entreprenører, ingeniører, arkitekter, og bygge-entusiaster fra hele landet for å utforske de nyeste trendene innenfor byggebransjen. Du bør absolutt ta turen innom standen til Lett-Tak i år, og grunnene til det er mange.

Ledende innen bærekraftige tak­løsninger

Lett-Tak har i lang tid vært en foregangsbedrift innen utviklingen av bærekraftige takløsninger. På Bygg Reis Deg-messen får du en enestående mulighet til å utforske våre nyeste produkter og teknologier som er designet for å minimere miljøpåvirkningen. Med demonterbare, gjenbrukbare og resirkulerbare tak, solcelletak, energibesparende tak, grønne tak og blå tak, er Lett-Tak med på å forme fremtidens byggelandskap i tråd med bærekraftsmålene.

Du vil få innsikt i hvordan våre innovative tilnærminger kan bidra til å redusere energiforbruket i bygg, minimere avfall og bidra til en mer miljøvennlig og bærekraftig byggeprosess.

(Foto: Alliance Arkitekter)

Innovasjon og teknologi

Bygg Reis Deg-messen er en arena hvor bransjeledere viser frem sine nyeste innovasjoner. Lett-Tak er intet unntak. Du kan lære om blant annet fornybare energikilder på taket, smart energistyring og termografering, og få innsikt i hvordan vi er med på å definere fremtidens byggeløsninger. Vil du lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med proaktivt vedlikehold av taket? Møt Morten, Fredrik og termograferingsdronen på standen vår.

Stor arkitektonisk frihet

Om du har en visjon om å skape noe unikt og spektakulært, utfordre grensene for bygningsdesign eller skape imponerende strukturer som skiller seg ut, bør du også ta turen innom standen vår. Med takelementer fra Lett-Tak kan du realisere krevende geometriske utforminger – og dine kreative visjoner. Vi har lagt over 8 millioner m2 tak, ta gjerne en titt på noen av våre referanser i forkant.

(Foto: sivilarkitekt Espen Surnevik/Rasmus Norlander)

Kunnskaps­utveksling

Bygg Reis Deg-messen handler ikke bare om å se på produkter og løsninger, det er også en unik mulighet til å utvide nettverket ditt og utveksle kunnskap med bransjekolleger.

Representanter fra alle avdelinger i selskapet vil være til stede for å svare på spørsmål og veilede deg gjennom vårt utvalg av produkter og tjenester. Uansett om du er interessert i tekniske spørsmål, designalternativer eller miljøaspekter, vil vi være klare til å hjelpe deg. Du kan stille spørsmål, dele erfaringer og få verdifull innsikt som kan hjelpe deg i ditt eget arbeid.

Mulighet til å booke tid i forkant

For å sikre at du får mest mulig ut av ditt besøk på Bygg Reis Deg-messen, tilbyr vi muligheten til å booke tid med våre eksperter på forhånd. Dette gir deg en skreddersydd opplevelse, der du kan diskutere spesifikke prosjekter og behov.

Fremover mot nytt EU-direktiv

En annen grunn til å besøke Lett-Tak på Bygg Reis Deg-messen er vårt fokus på å holde oss oppdatert på de nyeste reguleringene og direktivene som påvirker byggebransjen. Vi kan fortelle om hvordan våre produkter og løsninger er i tråd med fremtidige EU-direktiver, og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle fremtidige krav.

Du får en unik sjanse til å utforske det siste innen takløsninger, få rådgivning fra eksperter, og diskutere dine spesifikke behov og prosjekter. Med vårt engasjement for bærekraft og kvalitet, er vi en solid partner på veien mot fremtidens takløsninger.

Her finner du oss på messen

Sørg for å inkludere Lett-Tak i din reiserute under messen for en inspirerende opplevelse og verdifull innsikt. Besøk oss i hall C på stand 01-17.

  1. Dokument ikon
    Kart hall C, Bygg Reis Deg, Lett-Tak232 KB

Om du har noen spørsmål i forbindelse med messen, er du velkommen til å kontakte oss.


Med deg fra tegning til montering i over 40 år

Lett-Tak Systemer AS har siden 1980 prosjektert, produsert, levert og montert skreddersydde og bærekraftige takelementer i Norden. Takelementene produseres under høye miljøkrav, og er svært energivennlige i bruk. Vi er en totalløsningspartner. Fra rådgivning og prosjektering til produksjon, montering, samt service- og ettermarkedstjenester, er vi med deg på hele reisen. Du får eksperthjelp i planleggingsfasen, skreddersydde takkomponenter, rask montering og oppfølging av egen service- og ettermarkedsavdeling.