Forutsigbar fremdrift

Forutsigbar fremdrift

For at du skal spare tid og få flyt gjennom hele byggeprosjektet, bistår vi med prosjektering, produksjon, levering og montering.

Kostnadseffektiv planlegging

Vår salgs- og rådgivningsavdeling kan hjelpe deg med å vurdere dine behov og spesifikasjoner, og gi deg anbefalinger basert på vår ekspertise. Dette sikrer at du får en løsning som oppfyller dine krav og forventninger. Vi kan også hjelpe deg med å vurdere kostnader og budsjett for takprosjektet ditt, og gi deg informasjon om materialvalg, prisalternativer og eventuelle kostnadsbesparende løsninger. Dette bidrar til å sikre at prosjektet ditt blir kostnadseffektivt og innenfor dine økonomiske rammer.

Hjelp fra egen prosjekterings­avdeling

Ved å dra nytte av vår egen prosjekteringsavdeling kan du oppnå betydelige fordeler i byggeprosessen. Med over 40 års bransjeerfaring har vi en omfattende kunnskap om de mulighetene våre takelementer kan tilby, og våre ingeniører kan gi deg råd og veiledning basert på dine spesifikke behov og ønsker.

Ved å samarbeide med oss tidlig i prosjektfasen kan du unngå behovet for etterjusteringer, og redusere planleggingsutfordringer. Dette resulterer i enklere, mer kostnadseffektiv og tidsbesparende planlegging.

Vår ekspertise i prosjektering tilfører også en merverdi i form av at bygget ditt optimaliseres fra første stund. Dette sparer deg for tid, samt at det kan resultere i bedre funksjonalitet og ytelse for taket ditt.

Stor produksjons­kapasitet

Med fire produksjonslinjer er vi i stand til å levere opptil 300 000 m2 tak pr år. Produksjonslinjene er optimalisert for effektiv drift. Noen linjer håndterer store volumer, mens andre håndterer høyere kompleksitet.

Levering til tiden

Leveringstiden er normalt 12 uker fra bestilling.

For at du skal slippe å bruke tid på å koordinere logistikk, tar vi ansvar for transport av takelementene fra oss til byggeplassen.

Raskt tett tak

Montering og tekking inngår alltid i prisen i våre tilbud. Våre lange elementer med lav vekt monteres raskt av egne spesialiserte montører, opptil hele 1200 m2 pr dag.

Fordi taket kommer raskt på plass, kan også innvendige arbeider kan påbegynnes med en gang. I tillegg til tidsaspektet, minsker risikoen for fuktskader på bygget. Dette gir deg rask fremdrift, forutsigbar økonomi og redusert HMS-ansvar.

Etter montering rydder vi opp avfallet etter oss, slik at du sparer tid på å organisere dette.


Ved å involvere Lett-Tak tidlig i prosessen, vil vi kunne gi rådgivning før prosjektet iverksettes, og dermed bidra til å sikre en vellykket gjennomføring.